VHP quo vadis?
13 Jun 2013, 11:15
foto


Publiekelijk terechtwijzen door de ondervoorzitter van het Hoofdbestuur van de VHP, Radjkoemar Randjietsingh, “dat het een adviesraadslid niet siert/zou sieren”, alsmede “ dat duidelijker moet worden aangegeven welke handelingen van het Hoofdbestuur in strijd (zou) zijn met partijregels of de Grondwet” is aanleiding voor het volgende repliek!

Voor eerst moet worden opgemerkt dat het gebruikelijk is dat dit soort “dorps- politici” andersdenkenden op zo'n wijze trachten politiek de mond te snoeren. Rajkoemar Randjietsingh don't waste your time! Time will tell.

Politieke spiegel
Daarnaast de volgende “politieke spiegel”! Nu niet doen overkomen alsof hij het in Keulen hoort donderen dan wel stellen dat Hoofdbestuur niets valt te verwijten?
Hij in het bijzonder is niet onbekend -zeker vanaf 2009-, hoe vaak en op welke wijze (verenigingsrechtsregels) zowel mondeling als schriftelijk “zaken” door mij aan de orde zijn gesteld. Daarnaast is het juist hem te verwijten het nalaten/verzuim als aangewezen verantwoordelijke door nimmer te reageren.
De vele beloften/toezeggingen relevante bescheiden/documenten ter inzage/beschikking te stellen ten spijt! Geenszins enige bevreemding zoals van hem gewend alsmaar “loze beloften”!

Siert het Rajkoemar Randjietsingh e/o het Hoofdbestuur dan wel en getuigt het van enige fatsoen, verantwoordelijkheid door nimmer te reageren?
Daarnaast moet hij de laatste zijn om te laten optekenen “nagaan welke partijbelangen- ondergetekende- wenst te dienen! Mij dunkt dat juist hij zich deze vraag moet stellen. Immers voorbeelden te over dan wel publieksgeheim zijn zgn. “partijbelangen”!

By the way, door mij is vooralsnog intern aandacht gevraagd e.e.a. indachtig partij (verenigings)rechtsregels en oproepen vanuit partijorganen. Stof tot nadenken wat beoogd/beogen Rajkoemar Randjietsingh en andere onverantwoordelijken met zijn/hun ongefundeerde uitspraken.
Andersdenkenden terechtwijzen is tekenend voor hun democratische inborst. Leve hun patronage en verdeel- en heerspolitiek dankzij de zwijgende meerderheid!


A.R. Ramdjielal
Lid Adviesraad VHP
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May