Nederlandse stagiair omgekomen door verkeersongeval
10 Jun 2013, 14:22
foto


De Nederlandse stagiair Debbie Sijm (21) is zaterdagmiddag kort na een verkeersongeval op de terugweg van Ston Eiland, overleden. Gebleken is dat een personenbusje met acht inzittenden, inclusief de bestuurder omstreeks 16.30 uur van Ston eiland kwam en richting Paramaribo ging. Bij het afdalen van een helling ging de bus door tot nog toe onbekende redenen over de kop.

Door omstanders en bewoners van de Brownsweg werd er hulp geboden aan de slachtoffers. Van de vijf vrouwelijke stagiairs, raakten vier zwaargewond en één persoon liep lichte letsels op. Een mannelijke bijrijder liep lichte schrammetjes op, de andere bijrijder en de chauffeur kwamen met de schrik vrij. De gewonden werden per eigen gelegenheid overgebracht naar de polikliniek van de medische zending aan de Brownsweg. Bij aankomst op de poli bleek dat Debbie het leven had gelaten.

De gewonden werden vanuit de poli overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp, alwaar drie slachtoffers ter verpleging zijn opgenomen in de ziekeninrichting. Het ontzielde lichaam van Debbie is voor sectie in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Dit meldt de politie voorlichting vandaag in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May