Zenobia NV nu ook Sharp distributeur
07 Jun 2013, 03:30
foto


Het Surinaamse bedrijf Zenobia NV maakt sinds kort deel uit van het netwerk van Sharp distributeurs. Dankzij deze samenwerking zal het in kantoorapparatuur gespecialiseerde bedrijf zijn productenlijn uitbreiden met elektronische Sharp producten inclusief de kopiemachines en MFP’s (Multi Functional Printers).

Personeel en staf van Zenobia hebben een trainingsprogramma gevolgd om aan klanten een goede service, producten en advies te kunnen geven, zegt het bedrijf in een persbericht. “Zenobia NV heeft een duidelijke visie, heeft oog en oor voor de wensen en behoeften van de klant en beschikt over enthousiaste en leergierige medewerkers”, zegt Ingrid Moffat, Illuminat Regional Sharp Sales Manager Business Products. "Niet alleen onze sales en service medewerkers hebben een intensief trainingsprogramma gevolgd, maar ook het management van het bedrijf. Dit komt de dienstverlening naar onze klanten uiteraard zeer ten goede”, zegt de Managing Director Henry Carbière Falls.

Illuminat Trinidad & Tobago, is Master Distributor voor Sharp Electronics Corporation Imaging and Information Division en onderdeel van de Neal & Massy Group. Met ruim 6.500 medewerkers is het op Trinidad & Tobago gevestigde Neal & Massy één van de grootste bedrijven uit de regio met een gemiddelde jaaromzet van ruim 8.5 miljard Amerikaanse dollars. Op de meeste eilanden in de regio en in Guyana heeft het bedrijf vestigingen of dochterondernemingen.

Zenobia NV is in 2001 opgericht en heeft vestigingen in Paramaribo en Nickerie, telt ruim vijftig medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van ruim 3 miljoen Amerikaanse dollars.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May