Indiana Pacers blijven in de race
02 Jun 2013, 02:00
foto
Roy Hibbert was met een 'double double' de grote man. Hij maakte 24 punten en had 11 rebounds.


De Indiana Pacers hebben game zes in hun voordeel beslist. Hierdoor is de seriestand in de 'Eastern conference' in evenwicht: 3-3. In eigen huis kwamen de Pacers nimmer in de problemen en werden de Miami Heat geen duimbreed gegund.

De Heat begonnen goed aan de wedstrijd en stonden na de eerste speelperiode met 23-21 voor. De tweede 'quarter' was gelijk opgaand met een miniem verschil van 1 punt in het voordeel van de Pacers. In de derde 'quarter' kwam de ommekeer in de wedstrijd. De Pacers maakten maar liefst 29 punten tegenover 15 punten voor de Heat. Hierdoor werd een gat van maar liefst 13 punten geslagen in de score. Een voorsprong die aan het begin van de vierde 'quarter' een piek van 15 punten bereikte.

Noch LeBron James, noch Chris Bosh, noch Dwayne Wade kon de dominante Pacers een halt toeroepen. Hoewel de Heat alles in het werk stelden voor een beter resultaat, slaagden zij er niet in de voorsprong ongedaan te maken, waardoor Indiana de wedstrijd met een totaalscore van 91-77 in haar voordeel besliste. De Pacer Roy Hibbert werd met 24 punten en 11 rebounds de man van de wedstrijd. De beslissende zevende wedstrijd wordt maandag thuis bij Miami afgewerkt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May