Saramacca breidt parkeergelegenheid uit voor feestdagen
01 Jun 2013, 22:00
foto
Saramacca is bezig met het creëren van parkeergelegenheid.


Voor de viering van 140 jaar Hindostaanse Immigratie, 150 jaar Keti Koti en Carifesta 2013 worden werkzaamheden uitgevoerd in centrum Groningen. De parkeerplaats wordt uitgebreid. Er wordt gewerkt aan 10.000 m2 aan extra parkeerplaats, aan de Willem Hovelweg, Paloeloeweg en verschillende bermen worden uitgebreid. Groningen zal een grote onderhoudsbeurt krijgen voor de feestdagen, zegt districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani aan Starnieuws.

Saramacca heeft voor de komende hoogtijdagen een aantrekkelijke programmering voor het publiek, vertelt de dc. Ook verwacht het district veel aanloop van mensen. Parkeren mag geen hindernis zijn, merkt Ramdhani op.
Ook zal de Paloeloeweg worden verbreed en geëgaliseerd. Deze weg vormt een belangrijke ontsluiting tussen Groningen en Larecoweg (Oost-West- Verbinding). Hierdoor kunnen mensen gemakkelijker Groningen bereiken.

Ramdhani benadrukt dat tijdens de family day in Saramacca op 23 september vorig jaar er lange files waren op de verschillende wegen in Saramacca. Parkeren vormde toen een groot probleem. “Het is daarom van belang dat er in de nabije omgeving, ongeveer 100-200 meter, ruime parkeermogelijkheden zijn. Bij het evalueren hebben veel mensen aandacht gevraagd voor dit probleem en er wordt nu gewerkt aan de oplossing”, deelt Ramdhani mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May