Bestuur tafeltennisbond voltallig
30 May 2013, 05:00
foto


Het bestuur van de Surinaamse Tafeltennis Bond is eindelijk voltallig. Vanwege uiteenlopende redenen kampte het bestuur geruime tijd met een onderbezetting, waardoor de besluitvorming als gevolg van het gebrek aan quorum, ernstig in gedrang kwam. Nadat de algemene leden vergadering de bond mandaat gaf om het bestuur aan te vullen, werd dit onlangs een feit.

Het bestuur werd op de volgende plekken aangevuld: Gray Ganga is nu de ondervoorzitter, Mariska Lagenhorst de Penningmeester, terwijl Maikel Naarendorp het bestuur voltallig maakt als Commissaris. De voorzitter is blij met de versterking en zegt dat hij samen met de overige bestuursleden het vele werk dat hen wacht wil afmaken.

De daad bij het woord voegend, is besloten de junioren enkel- en dubbelwedstrijden op 15 en 16 juni af te werken. Voor de senioren zijn er begin juli wedstrijden geprogrammeerd. Tenslotte verneemt Starnieuws bij monde van de voorzitter Desiré Hooghart, dat er een project onder de noemer van Olympic solidarity fund zal worden ingediend bij het Surinaams Olympisch Comité.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May