Politieberichten: verdronken, valse aangifte, slikkers
28 May 2013, 14:00
foto


Verdrinking
Een Braziliaanse man genaamd Da Silva Filiho Joao Batista, is vorige week vrijdag in de Lawarivier verdronken. Zaterdag is zijn lijk opgevist, voor sectie in beslag genomen en overgebracht naar Paramaribo.

Valse aangifte
Een man heeft bij de politie aangifte van diefstal gedaan tegen drie mannen. Zij zouden zijn bromfiets en televisietoestel hebben gestolen. De mannen werden door de politie opgespoord en aangehouden. Het verder onderzoek bracht de valse aangifte aan het licht. De waarheid was dat een van de aangehouden mannen, geld had geleend aan de ‘benadeelde.’ Deze had de bromfiets en de televisie als onderpand aan hem afgestaan. Na voorgeleiding zijn de drie mannen heen gezonden.

De voorlichting van politie verduidelijkt dat op het doen van een valse aangifte of klacht dat een strafbaar feit gepleegd is, wetende dat het niet gepleegd is, een gevangenisstraf staat van maximaal 1 jaar. Dit volgens artikel 240 van het SWvSR.

Vrouwen met cocaïne aangehouden
Douaneambtenaren hebben op 25 mei twee zusters aangehouden die cocaïnebolletjes hadden gestopt in hun geslachtsdeel en ook hadden geslikt. De 46-jarige R. M en de 37-jarige S.M. zijn intussen overgedragen aan de Anti Narcotica Brigade en blijven aangehouden.

De zogenaamde vaginabollen zijn in beslag genomen. Hetzelfde zal gebeuren met de geslikte bolletjes, wanneer deze op natuurlijke wijze het lichaam hebben verlaten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May