NPS bezig met serie trainingen voor jongeren
25 May 2013, 22:50
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) is bezig met een serie trainingen voor jongeren. Vandaag werd hen de principes van spreekvaardigheid bijgebracht. De partij zegt geruime tijd bezig te zijn in het versterken van haar jongeren. Deze leermomenten zijn in het algemeen bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling en in het bijzonder voor het uitvoeren van het politieke veldwerk.


De jongeren worden klaargestoomd voor de diverse werkzaamheden die de partij wenst uit te voeren in de nabije toekomst. De training bestaat uit vijf onderdelen. De volgende sessies zullen gaan over debatteren, leiderschap, parlementaire procedures en het behalen van doelen.

Zich versterken
Gordon Touw Ngie Tjouw, voorzitter van de NPS Jongerenraad blikt tevreden terug op de activiteit "Ik zeg steeds:'Winnen is binnen beginnen.' Dus we werken er naartoe om de jongeren intern sterk te mak,n zodat ze sterk naar buiten kunnen komen." Ook Dionne Berggraaf deelt deze mening en zegt dat behalve het nut voor de eigen ontwikkeling, de training tools heeft aangereikt voor het uiteindelijke politiek werk. "Dat is de waarde van de avond vandaag." Het is belangrijk dat jongeren weten hoe ze boodschappen van de partij moeten overbrengen aan de samenleving.

NPS-voorzitter Gregory Rusland zei dat het van belang is jongeren te blijven trainen om zo hun vaardigheden te blijven bevorderen. Op deze manier kunnen zij zich beter profileren in de samenleving. Aan deze training heeft een groep participanten van Paramaribo en enkele districten meegedaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May