Korpschef Tjin Liep Shie opent post South Drain
25 May 2013, 10:00
foto
Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie belooft goede politiezorg te South Drain.


Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft bij de opening van de nieuwe politiepost te South Drain aangegeven dat de politie overal in het land dezelfde zorg biedt. Ook de mensen in de omgeving moeten weten dat ze kunnen rekenen op kwaliteitszorg. Vanaf vrijdag is de politie permanent aanwezig bij de veerdienst te South Drain.

Vanuit South Drain kan de controle op de Corantijnrivier door de Maritieme afdeling van de politie drastisch verbeterd worden. Bij de officiële aanmeerplaats is de politie er ook om assistentie te verlenen aan de andere diensten die bij de Canawaima, de veerverbinding met Guyana, werkzaam zijn. Tjin Liep Shie bedankte het ministerie van Openbare Werken voor de voortvarendheid bij de bouw van deze nieuwe post.

De korpschef zei dat er beter gelet zal worden op wat via South Drain Suriname binnenkomt. Hij feliciteerde de Nickeriaanse samenleving ook met de nieuwe politiepost. Parlementariër Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) gaf aan dat hij niet weer voor de derde maal een politiepost wil openen op South Drain. Toen hij districtscommissaris was, heeft hij een politiepost in gebruik genomen maar de regering die daarna volgde, had andere prioriteiten en het gebouw werd nimmer bemenst. Het pand moest gesloopt worden. Hij is blij met de opening van de nieuwe post en draagt de overtuiging dat hierdoor de mensen een gerust gevoel zullen hebben dat hun beste kameraad in de buurt is.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May