FTeW organiseert Interne sportweek
24 May 2013, 11:25
foto


De Commissie Sport en Recreatie van de Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) organiseert in de periode van 18 tot en met 25 mei een interne sportweek. De studenten van deze faculteit worden tijdens deze week in de gelegenheid gesteld om verschillende takken van sport te beoefenen.

De finales van de zaalsporten: zaalvoet-, volley-, en basketbal worden vanmiddag in de Anthony Nesty Sporthal afgewerkt.

Zaterdagmiddag wordt het geheel afgesloten op het AdeKUS-complex met een denksportentoernooi en de finales van beachvolley. De beachvolleywedstrijden zullen worden gehouden op het veld van de Regional Sports Academy (RSA) dat gevestigd is op het terrein van de universiteit.

De Faculteit der Maatschappijwetenschappen en Medische Wetenschappen zijn ook uitgenodigd om warming-up wedstrijden te spelen voor de komende Adek Games.
De organisatie is tevreden dat alles tot nu toe een vlot verloop heeft gehad en roept de sporters en supporters op om zaterdag massaal aanwezig te zijn. Er zullen fundraisingsactiviteiten worden gehouden en de avond wordt afgesloten met de prijsuitreiking.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May