SPCS met Multicultureel Centrum minder afhankelijk van donaties
23 May 2013, 22:00
foto
Sharmila Jadnanansing (tweede van links) met het bestuur van de Stichting Pleeggezinnen Centrale Suriname.


Het Multifunctioneel Centrum van de Stichting Pleeggezinnen Centrale Suriname (SPCS) is vanmorgen overgedragen door IAMGOLD/ Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel).Het bedrijf heeft bijgedragen aan de bouw van dit centrum. De projectkosten bedragen USD 32.000.

De stichting kan met dit centrum zelf inkomsten verwerven en wordt zo minder afhankelijk van donatiegelden, zegt zij in een bericht. De SPCS is de enige organisatie in Suriname met de specialisatie pleegzorg. Sharmila Jadnanansing, Manager Legal & Corporate Affairs die namens Rosebel de overdracht deed, zegt dat de organisatie blij is een bijdrage te kunnen leveren aan de realisering van de doelstellingen van de Stichting Pleeggezinnen Centrale Suriname. “Wij hopen dat het Multifunctioneel Centrum zal bijdragen aan de duurzame voortzetting van het goede werk van de stichting.”

Iris Struiken-Wijdenbosch, voorzitter van de SPCS, gaf bij de overdracht aan dat de bijdrage van Rosebel zeer belangrijk is geweest om de volledige afbouw van het Multifunctioneel Centrum mogelijk te maken. “Het Bestuur van de Stichting Pleeggezinnen stelt de prettige samenwerking zeer op prijs en kijkt uit naar verdere contacten met Rosebel. Rosebel heeft als “good corporate citizen” begrepen dat een bijdrage aan het welzijn van kinderen mede een taak is van het bedrijfsleven.”

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May