Loopbrug Boskamp vernieuwd
24 May 2013, 04:00
foto
De vernieuwde loopbrug. (Foto: BIC Saramacca)


De loopbrug van Vissersdorp Boskamp in het district Saramacca is vernieuwd. De brug met een lengte van 22 meter en een breedte van 2 meter is samen met de Civieltechnische Afdeling van Regionale Ontwikkeling volledig vernieuwd. De oude loopbrug verkeerde in een zeer slechte staat en kon elk moment instorten. Dit zegt districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani aan Starnieuws.

Volgens Ramdhani vormde de oude brug een gevaar voor kinderen en de senioren burgers. De bewoners van het dorp vroegen vaak de aandacht voor dit probleem”, deelt Ramdhani mee. Hij doet een beroep op de bewoners om zorgvuldig om te gaan met deze loopbrug. De bewoners zijn tevreden met de nieuwe loopbrug. De brug vormt een belangrijke verbinding binnen het Vissersdorp Boskamp. Vissers maken er dagelijks gebruik van. Met deze nieuwe brug is het instortingsgevaar geweken.

Ramdhani merkt op dat er nog enkele projecten voor Boskamp in de planning zijn. Het zal gaan over de aanpak van de natte infrastructuur. Verder krijgt dit dorp wekelijks, in samenwerking met het Directoraat Openbare Groen van Openbare Werken, een schoonmaakbeurt.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May