Guno Ravenberg ontvangt 'gouden microfoon'
24 May 2013, 02:00
foto
Guno Ravenberg met zijn gouden microfoon.


Guno Ravenberg is uitgeroepen tot de 'populairste omroeper' van Suriname. Hij heeft hiervoor een 'gouden microfoon' ontvangen van de organisatie Pikin fu a doti'. Ravenberg is hiervoor gehuldigd in Amsterdam.

Ravenberg zegt dat hij niet weet welke criteria gebruikt zijn door de organisatie om hem te huldigen. "Ik doe wel veel om diverse groepen uit te dragen. Bij mij krijgt iedereen de gelegenheid. SRS is uitgeroepen tot populairste station. Ik ben blij met de huldiging", merkt Ravenberg op tegen Starnieuws.

De assembleeleden Ricardo Panka en Lesley Artist, die ook voorzitter is van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname, waren ook aanwezig bij de huldiging. Zij waren in Nederland voor een activiteit die te maken had met het district Para. Ravenberg merkt op dat hij zijn best doet om mensen en muziekgroepen 'te poweren'. "Dat doe ik door verschillende programma's waarbij mensen ook hun hart kunnen luchten en hun kennis en ervaring kunnen delen". Ravenberg is dankbaar voor de eer die hem te beurt is gevallen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May