Aanrijding, dronken, geen rijbewijs én auto niet verzekerd
28 May 2013, 06:00
foto
Het niet verzekerde voertuig waarmee Wikaash Ramadhin werd aangereden.


Wikaash Ramadhin (22) heeft zijn beide benen gebroken, verwondingen aan zijn hoofd en borst opgelopen, nadat hij aangereden werd door een dronken bestuurder. Hij was zo instabiel dat de noodzakelijke operatie vandaag, na zeventien dagen, eindelijk kan worden uitgevoerd. De bestuurder blijkt geen rijbewijs te bezitten en het voertuig was bovendien niet verzekerd.

De bestuurder van de auto J.S. (42) heeft op 11 mei Ramadhin, die op de bromfiets zat, aan de A.K. Doergashawstraat aangereden. De gewestelijke politiecommandant, Stanley Benschop zegt dat J.S. in verzekering is gesteld. Benschop vindt het heel kwalijk dat er vier personen in het voertuig zaten en dat allen onder invloed van alcohol waren. Benschop vindt het heel erg voor het slachtoffer en zijn familie. Volgens de politietopper mogen deze genadeloze mensen niet meer deelnemen aan het verkeer. De verzekering zal niets uitkeren in dit geval, omdat de auto niet verzekerd was.

Asociaal en onverantwoord
De moeder van het slachtoffer zegt aan Starnieuws dat zij via politiecommandant Benschop een dokterskaart voor haar zoon in orde heeft kunnen maken bij de afdeling Sociale Zaken van Nickerie. Ramadhin die in dienst is van rijstbedrijf Charin, was de kostwinner thuis. Hij woont al tien jaren alleen met zijn moeder die gescheiden is van zijn vader.

Moeder Ramadhin is niet te spreken over het onverantwoordelijke gedrag van de eigenaar van het voertuig, die nota bene coördinator is van het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB), afdeling Nickerie. "Hij liet zich rijden door een dronkaard die geen rijbewijs heeft en zijn voertuig is ook niet gekeurd". Zij vraagt zich af hoe mensen zo asociaal en stomdronken kunnen zijn in het verkeer. Ze sleuren anderen mee in hun rotzooi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May