Eersteklasse en lidbonden uitslagen
20 May 2013, 23:00
foto


Voorwaarts en Caravan deden goede zaken bij de voortzetting van de eerste klasse competitie van de Surinaamse Voetbal Bond. Ze rekenden respectievelijk af met De Ster 4-1 en Santos (2-0). Boma Star en Inter Rica deelden de punten broederlijk (1-1)

Wael Joekoe scoorde voor De Ster, terwijl Magill Homoet (2x), Jerrel Adensiba en Giovanni Kinsaini voor Voorwaarts het net vonden. Bij Santos nam Cleon Wondel de totale productie voor zijn rekening (2x). Regillio Abiting scoorde voor Inter Rica, terwijl Alfredo Finkie voor Boma Star productief was.

Melvin Valies van Takdier Boys is in deze klasse de topscorer met 26 doelpunten, op afstand gevolgd door Alfredo Finkie van Boma Star met 15.

Lidbonden toernooi
In het Integra Port Services Lidbondentoernooi was Real Cicero in regio Zuid, met 5-2 te sterk voor Pijore. Stanley Dahl (2x), Boyriven Amania, Miganba Antomoi en Gregory Hardley scoorden voor Real Cicero, terwijl Silvano Vrede en Anthony Darso voor Pijore scoorden. In regio Midden, won Sunny Point met 2-1 van Eendracht. Orpheo Asinga scoorde voor Eendracht, Gilberto Pinto en Etienne Jonathan voor Sunny Point. Flora en Abenaston deelden de punten in regio Noord. Valentino Wilsterman scoorde voor Flora en Tjen Joonha voor Abena Ston. In dezelfde regio was De Rest met 2-1 te sterk voor PVV. Jurgen Hart scoorde voor PVV, terwijl Marlon Paulus en Jersey Djemesie dat deden voor De Rest.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May