Pro CMS is elektronica ter waarde van SRD 10.000 kwijt
20 May 2013, 05:00
foto


Dieven hebben Computer and Mobile Services (Pro CMS) voor ruim SRD 10.000 bestolen. Dit bedrijf is gevestigd aan de Indira Gandhiweg. De dieven hebben waardevolle spullen meegenomen. Dit zegt manager Karun Bihari aan Starnieuws.

Bihari vertelt dat de dieven in de nacht van 16 op 17 mei van achteren het pand binnendrongen. Met een doek werd de beveiligingscamera weggedraaid. “Wij vermoeden dat het om iemand gaat die de situatie goed geobserveerd heeft, want de camera was naar voren gericht. De zaak is in onderzoek bij de politie van Nieuwe Grond”, deelt Bihari mee.

Klanten ook getroffen
Voor de manager is dit verlies een grote klap. De dieven zagen kans om telefoon toestellen van de merken Nokia, Samsung, Galaxy mini, BlackBerry, Motorolla en LG te stelen. Ook twee 17 inch LCD Dell monitors en een HP monitor van 17 inch is ontvreemd. Verder is het bedrijf fototoestellen van de merken Kodak en Polaroid kwijtgeraakt. Daarnaast gingen de dieven met het kasgeld ervandoor.

Bihari doet een beroep op de gemeenschap om alert te zijn als personen deze goederen te koop aanbieden. Hij wil de tipgever belonen. “Bij de diefstal zijn er telefoontoestellen en een laptop van onze klanten meegenomen. Zij hebben nu samen met het bedrijf ook schade geleden. De politie heeft nog geen verdachten in beeld gebracht, maar wij hopen dat er spoedig helderheid in deze zaak zal komen. Voor ons betekent dit een grote financiële dip”, merkt Bihari op.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May