Inter Moengo Tapoe weer kampioen van Suriname
19 May 2013, 20:08

Inter Moengo Tapoe is vanavond opnieuw kampioen geworden van de SVB-Digicel Hoofdklasse. De club won vanavond in het Franklin Essed Stadion met 3-1 van Transvaal.

De baas van de club, Ronnie Brunswijk, opende de score voor Inter Moengo Tapoe. Met minder dan een minuut spelen, maakte Brunswijk het eerste doelpunt. De ploegen gingen de rust in met 1-0 voor de club uit Marowijne.

In de tweede helft bleef Inter Moengo Tapoe domineren. Het werd al gauw 2-0. Het lukte Transvaal uiteindelijk om ook een doelpunt te scoren. Veel had deze club niet in de melk te brokkelen. De club uit Moengo scoorde nog een doelpunt. Aan het einde van de wedstrijd toonde het scorebord: Inter Moengo Tapoe 3 en Transvaal 1.