NPS voert discussie over strategisch plan
20 May 2013, 04:00
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft haar strategisch plan voor 2013-2018 besproken. Bij deze activiteit hebben vertegenwoordigers van de structuren, waaronder het hoofdbestuur, congresbestuur, de districten, jongerenraad en adviesraad, van de partij deelgenomen en zijn diverse issues van belang voor de partij, besproken.

Voorzitter Gregory Rusland van de NPS deelt mee dat naast de andere activiteiten die momenteel door de partij worden uitgevoerd, het van belang is dat er een basisdocument wordt gemaakt van waar de NPS naar toe koerst. "Wij zijn nu bezig met onze evaluaties van de externe en interne omstandigheden, waar wij mee moeten omgaan en hoe wij ons als organisatie moeten gedragen om onze doelen te bereiken", zegt Rusland.

De partijleider haalt aan dat de politieke omgeving drastisch aan het veranderen is en wat vroeger voor onmogelijk werd gehouden, vandaag de dag normaal schijnt te zijn. "Wij zijn bezig onze activiteiten zodanig aan te passen dat wij onze positie kunnen verbeteren, zonder onze basisprincipes prijs te geven", stelt Rusland. De discussies waren interactief en de partij zal het nieuwe plan binnen twee maanden hebben afgerond.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May