Slagerij Rossignol nu ook in Guyana
17 May 2013, 22:30
foto
Minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie op bezoek bij de pas geopende slagerij Rossignol in Guyana. (Foto HI)


Slagerij Rossignol heeft kortgeleden een filiaal geopend in Georgetown, Guyana. Het assortiment van de slagerij in Guyana bestaat net als in de Surinaamse Rossignol slagerijen uit rund, varken en kip aangevuld met vlugklaar specialiteiten, salades en buitenlandse kaas. Minister Raymond Sapoen Van Handel en Industrie (HI), heeft tijdens de onlangs gehouden 36e Coted een bezoek gebracht aan de zaak. Hij is blij met het initiatief van Surinaamse ondernemers om een plaats op de buitenlandse markt te veroveren.

De hoofdinvesteerder is Gerard van Dijk. Samen met vijf andere investeerders zag hij een gat in de markt. De slagerij verkoopt diverse Surinaamse producten, zoals Fernandes brood en bake off producten en Sishado marinades in het bakkerijgedeelte. Het ligt in de bedoeling om het assortiment uit te breiden met andere Surinaamse kwaliteitsproducten, zegt de HI-voorlichting.

Het management van Rossignol ligt in handen van Surinamers. De slagerij biedt werkgelegenheid aan ongeveer 25 personen van Surinaamse en Guyanese afkomst. De Guyanese medewerkers worden on the job getraind, zodat ze kunnen voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen voor wat betreft het bieden van service en het verstrekken van de nodige voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May