Takdier Boys en WBC in SVB/Suribet bekerfinale
16 May 2013, 23:15

Takdier Boys en WBC verslaan respectievelijk Excelsior en Transvaal in de strijd om de Suribet bekertitel van de Surinaamse Voetbal Bond in de halve finale.

In het treffen tussen Takdier Boys en Excelsior stond het na negentig minuten 1-1, Nadat Rodney Dalfour Takdier Boys in de eerste helft op 1-0 had gebracht. In de tweede speelperiode was het Gillian Maatrijk die zijn ploeg langszij bracht 1-1. Aangezien er niet meer gescoord werd, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Takdier Boys was fortuinlijker hierbij fortuinlijker en won met 7-6.

WBC was in de andere wedstrijd de betere van Transvaal en wist na een 1-1 ruststand met 3-2 te winnen. Fabian van Dijk , Vitorino Pinas en Vangelino Sastromedjo scoorden voor WBC , terwijl Kevin Cairo en Dimitrie Apai productief waren voor Transvaal.

Takdier Boys en WBC zullen de bekerfinale spelen op zondag 26 mei om 18.00u in het A.Kamperveen stadion.