Levenspartner vermoorde Braziliaanse vrouw gearresteerd
16 May 2013, 20:25
foto


De 23-jarige levenspartner C.D. van de vermoorde Braziliaanse vrouw is aangehouden door de politie van Sipaliwini. Haar lichaam is aangetroffen aan de linkeroever van de Lawarivier en vertoonde verwondingen. Een rechercheteam en de Forensische Opsporingsdienst zijn afgereisd naar de plek. Vast is komen te staan dat de vrouw geen natuurlijke dood is gestorven, zegt politiewoordvoerder Humphrey Naarden aan Starnieuws.

Het lichaam van de vrouw en de verdachte die ook de Braziliaanse nationaliteit bezit, zijn vandaag overgebracht naar Paramaribo. Naarden zegt dat na onderzoek gebleken is dat de levenspartner van de vrouw meer moet afweten van deze zaak. Op grond hiervan is de man aangehouden en in verzekering gesteld.

De juiste gegevens van de vermoorde vrouw zijn nog niet achterhaald. Het lichaam is tegenover het Franse dorp Papaiston, op Surinaams grondgebied, aangetroffen. De recherche van het bureau Geyersvlijt en de politie van Sipaliwini werken nauw samen om deze zaak verder te onderzoeken. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen voor autopsie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May