Betterson zal bewoners Colaproject uit isolement halen
15 May 2013, 07:00
foto
De weg naar het Colaproject te Tijgerkreek is veranderd in een modderpoel.


Bewoners van het Colaproject te Tijgerkreek zijn radeloos. De weg is zó slecht dat ze geïsoleerd dreigen te raken. Ondervoorzitter van ressortraad Tijgerkreek, Sanjay Badjalala (Mega Combinatie/NDP) en assembleelid Mahinder Jogi (Nieuw Front/VHP) hebben gisteravond er alles aan gedaan om hulp te krijgen van minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling.

Bajalala zegt aan Starnieuws dat vooral kinderen het bijzonder moeilijk hebben om de school te bereiken. Voertuigen kunnen geen gebruik maken van de weg, die in een modderpoel is veranderd. De situatie is diverse keren onder de aandacht gebracht van Openbare Werken en Regionale Ontwikkeling, maar er is geen actie ondernomen. Deze onhoudbare situatie duurt al ruim twee maanden. Een aannemer heeft op het project gewerkt en de weg kapot gereden.

Jogi die zich ter plekke oriënteerde, heeft minister Betterson laat 's avonds gebeld om zijn hulp in te roepen. "De minister heeft gelijk zijn medewerking toegezegd. Hij heeft het waarnemend hoofd van de Civiel Technische Afdeling, Waldo Mingoen, gevraagd om vandaag nog de weg aan te pakken. Intussen heeft de heer Mingoen ook naar ons gebeld en beloofde dat hij er alles aan zal doen om de weg te herstellen", zegt het assembleelid. De mensen kijken uit naar de beloofde hulp.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May