Twee levens binnen etmaal te betreuren in het verkeer
14 May 2013, 15:45
foto
Het dodelijke verkeersongeval aan de Afobakaweg maandagavond.


Twee personen hebben binnen een etmaal het leven gelaten in het verkeer. Een Braziliaanse man stierf maandagavond na een verkeersongeval aan de Afobakaweg. Later op de avond is de 62-jarige voetganger Victor Hunter van achteren aangereden op de hoek van de Kwatta- en Grandoweg. Hij stierf vandaag in het ziekenhuis.

De autobestuurder reed na de aanrijding aan de Kwattaweg door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Hunter werd met zware letsels opgenomen in het ziekenhuis, maar redde het niet. Na intensief speurwerk van de politie van Kwatta is het voertuig vanmorgen aangetroffen bij een woning te Sophiaslust. Het voertuig vertoonde bloedsporen en een ruit was kapot. De auto is voor verder onderzoek in beslag genomen. Er werd niemand aangetroffen op het adres.

Niet onder invloed alcohol
Bij het verkeersongeval aan de Afobakaweg zaten vijf personen in een dubbelcabine pick-up. Tijdens een inhaalmanoeuvre ging het voertuig een aantal keren over de kop. De juiste oorzaak wordt nog onderzocht. Een mede-inzittende raakte zwaar gewond en kwam ter plaatse te overlijden, terwijl drie anderen lichte letsels hebben opgelopen. De bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde kwam met de schrik vrij.

Het ontzielde lichaam van Hunter en dat van de Braziliaanse man, van wie de personalia nog onbekend is, zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.
Met deze twee doden is de verkeersbarometer gestegen naar 20, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May