45 moeders krijgen taart van Stichting Leiding 14
12 May 2013, 16:40
foto
Voorzitter Mustafa Ronosemito overhandigt een moederdagstaart aan de 'dyadya Uma' Sandra van Leiding 14.


Stichting Leiding 14 heeft vandaag alle 45 moeders van de omgeving verwend met een lekkere taart. Voorzitter Mustafa Ronosemito zegt aan Starnieuws dat gekozen is om op Moederdag de hardwerkende vrouwen van Leiding 14 en omgeving in de bloemetjes te zetten.

"Alle moeders hebben een taart ontvangen. Voor ons is ras, religie of kleur niet belangrijk. De stichting maakt geen onderscheid. Wij willen hiermee juist een voorbeeld zijn door alle moeders te waarderen. Zij zijn een voorbeeldfiguur voor ons. Dit 'taartenproject' is bijzonder geslaagd", zegt Ronosemito.

De Stichting Leiding 14 is begin dit jaar opgericht. Het doel is 'de bescherming, behartiging en ontwikkeling van de belangen van de bewoners van Leiding 14 & omgeving op sociaal, maatschappelijk, cultureel en educatief gebied'. De overige bestuursleden zijn: Sandra Tjokropawiro (ondervoorzitter), Mildred Djaspan (secretaris), Radjasain Jadoenath (penningmeester), Regilio Jadi (adviseur), Dennis Padmonatpodo, Jimmy Sosrojoedo en Charles Djaspan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May