Pacers en Grizzlies nemen voorsprong
12 May 2013, 04:00
foto


De Indiana Pacers hebben evenals de Memphis Grizzlies een 2-1 voorsprong genomen in de halve finale van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). Ze waren respectievelijk te sterk voor de New York Knicks en de Oklahoma City Thunders.

Indiana Pacers is weer op spoor voor het behalen van de volgende ronde. De Pacers startten de serie winnend, maar verloren de tweede wedstrijd. In het derde treffen maakten ze echter korte metten met de Knicks. De ploeg uit Indiana kwam nimmer in gevaar en controleerde de wedstrijd van begin tot eind. Na 4 'quarters' was de stand 82-71 in het voordeel van de Pacers, die daarmee een 2-1 voorsprong nemen. Game 4 wordt dinsdag afgewerkt in Indiana.

In de andere halve finale ging de strijd tussen de Oklahoma City Thunders en de Memphis Grizzlies. De Thunders begonnen goed aan de serie door game 1 met 93-91 in hun voordeel te beslissen. De Grizzlies kwamen goed terug, pakten de tweede en derde wedstrijd en namen zo een 2-1 voorsprong. Game 4 staat voor maandag geprogrammeerd in Memphis.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May