LMSZN huldigt verplegend personeel
10 May 2013, 23:00
foto
V.l.n.r.: Verpleegkundig directeur Ruben Seedo, verpleegassistente van het jaar, Riawattie Seelochan, ziekenverzorgster van het jaar, Shaimoennissa Mohamed, verpleegkundige van het jaar, Shimoennisa Kalidien en algemeen directeur Antoine Elias.


Het dokter L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) heeft vandaag in verband met de Dag der Verpleging, de verpleegkundige, ziekenverzorgende en verpleegassistente van het jaar gehuldigd. Ook twaalf medewerkers van de verloskamer hebben hun certificaat in ontvangst genomen, nadat ze de training ‘Helping baby’s breath’ met succes hebben afgerond.

Het thema van de herdenking dit jaar is ‘Moeder, kind en infectieziekten’. Tot Verpleegkundige van het Jaar werd uitgeroepen, Shimoennisa Kalidien. De beste ziekenverzorger is Shaimoennissa Mohamed en Riawattie Seelochan is tot verpleegassistent van het jaar gekozen.

Carolina de Baas, waarnemend hoofd Inspectie verplegende en Verzorgende Beroepen van het ministerie van Volksgezondheid, zei dat het LMSZN de enige ziekeninstelling is die jaarlijks een award uitreikt aan de verpleegkundigen en beoefenaars van verwante beroepen. Zij sprak haar waardering uit voor de inzet van de beroepsgroep. Zij hebben bewezen de nodige communicatievaardigheden te hebben, zijn in staat om te dienen en zijn een voorbeeld voor anderen. “Het ministerie hoopt dat de bekroning een stimulans zal zijn voor anderen om zich beter te profileren."
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May