Telesur opent verkooppunt te Saramacca
10 May 2013, 21:00
foto
Er wordt een toost uitgebracht op het nieuwe verkooppunt van Telesur.


Telesur heeft zijn verkooppunt in het district Saramacca, te Groningen feestelijk in gebruik genomen. Het verkooppunt is gevestigd in het winkelpand van Radjesh Sewgobind. De opening werd verricht door de districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani en een vertegenwoordiger van Telesur.

Het verkooppunt biedt alle diensten, die in Paramaribo worden aangeboden. Het gaat om diensten zoals de administratieve afwikkeling, verkoop en informatie. Ook klachten kunnen hier worden gedeponeerd.

Decentralisatiebeleid
Waarnemend directeur van Telesur, Edmund Neus, haalde aan dat een lang gekoesterde wens van de bevolking van Saramacca in vervulling is gegaan. “Met dit kantoor zit Telesur met zijn dienstverlening dichter bij de klanten in Saramacca. Er kan nu sneller en vlotter ingespeeld worden op de behoeften van de lokale bewoners”, zegt hij. Ramdhani zegt aan Starnieuws dat het verkooppunt heel goed past in het decentralisatiebeleid van de regering. “Decentralisatie zorgt voor de ontwikkeling van district en land. In het decentralisatieproces wordt de dienstverlening van de overheid dichter bij de bevolking gebracht op lokaal niveau. Dat vergemakkelijkt de toegang tot de dienstverlening.”

Ramdhani merkte op dat tijdens de hoorzittingen de behoefte aan communicatiemogelijkheden steeds wordt aangehaald. Ook werd deze behoefte sinds 2010 steeds aangegeven in het districtsplan. Ramdhani hoopt dat met dit verkooppunt de communicatieproblemen deels opgelost zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May