52-jarige drugsverkoopster aangehouden
07 May 2013, 18:15
foto


De politie van Jarikaba heeft afgelopen week na een inval in een woning te Saramacca de 52-jarige T.A. aangehouden. Zij had een plastic zak met 105 wikkels marihuana en cocaïne in haar bezit. Bij het zien van de politie probeerde zij via een keukenraam naar buiten te springen, maar haar ontsnappingspoging mislukte.

De politie vond bij een huiszoeking plastic verpakkingsmateriaal en een groot geldbedrag dat keurig was verpakt. Hangende het onderzoek is ook dit verpakkingsmateriaal en het geldbedrag in beslag genomen en is T.A. in verzekering gesteld, zegt de voorlichting van politie.

Vechtersbazen
Eveneens op Jarikaba hield de politie drie verdachten aan. Dit drietal heeft op 28 april tijdens een feest bij de familie R. aan de Falweg een zekere V.S. mishandeld. Daar het slachtoffer geweigerd had bier te drinken met één hunner die onder invloed van alcohol verkeerde, werd hij door het drietal mishandeld. V.S. liep hierbij een neus- en onderarm fractuur op. Hangende het onderzoek zijn de vechtersbazen in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May