Lions D-63 op doorreis naar Guyana
03 May 2013, 12:00
foto
De delegatie van Lions D-63 op bezoek bij Lions Club Nieuw Nickerie.




In D-63 zitten Frans-Guyana, Martinique,Guadeloupe en St. Maarten. Districtspresident Gloria Kingston zegt aan Starnieuws dat ze het altijd fijn vinden om in Suriname te zijn. Ze komen elk jaar op bezoek bij hun fellows van Lions Paramaribo Central.

De reis naar Guyana wordt vandaag voor de tweede keer verreden. De delegatie zal alle 19 clubs in Guyana bezoeken. In 1998 bezocht een districtsdelegatie van deze serviceclub Guyana voor de eerste keer. Kingston vertelt dat de eerste stop wordt gemaakt bij de Lions van Morrisonkreek, daarna vervolgt de club haar reis naar Corriverton om daarna New Amsterdam aan te doen. Op 6 mei is er een ontmoeting met alle Lions van Guyana in Georgetown. De districtsdelegatie keert op 8 mei terug naar Suriname om te gast te zijn bij Lions Paramaribo Central.

In 1995 hebben District 60 (Suriname, Guyana en Trinidad) en 63 een overeenkomst gesloten in Jamaica dat de clubs vaker met elkaar in contact moeten zijn om vooral de saamhorigheid en ideeën met elkaar te delen hoe zij bepaalde zaken kunnen aanpakken en uitvoeren. Op 13 mei vertrekt de delegatie weer naar Frans Guyana.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May