Echtpaar Arland doneert loopkrukken aan poliklinieken
28 Apr 2013, 18:00
foto
Hedwig Arland overhandigt de loopkrukken aan dc Aroenkoemar Ramdhani. (Foto: BIC Saramacca).


Het echtpaar Hedwig Arland en Shirley Arland-Sno heeft een achttal loopkrukken overhandigd aan de districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca. Deze zijn bestemd voor de verschillende RGD-poliklinieken in het district. Hedwig Arland is geboren in Suriname en heeft zijn jeugdjaren doorgebracht in Nederland. Sinds de jaren tachtig woont het echtpaar in het district Saramacca.

Arland deelt mee dat hij vaker op vakantie naar Nederland gaat en bij zijn terugreis wat spullen meeneemt voor sociale projecten. Zo heeft hij in de afgelopen jaren goederen gedoneerd aan scholen en de RGD-poli te Tijgerkreek. Hij zegt dat hij dit werk verder zal voortzetten om zo een beetje bij te dragen om de noden van zijn districtsbewoners te helpen verlichten.

Ramdhani waardeert dit initiatief van het echtpaar Arland en hoopt dat ook anderen dit voorbeeld zullen volgen. Hij beloofde het echtpaar dat hij bij de komende districtsbestuursvergadering deze loopkrukken zal overhandigen aan de vertegenwoordiger van RGD-Saramacca.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May