S.V. Zoelen verliest van Deva Boys
28 Apr 2013, 04:00
foto
Archieffoto kampioensploeg Deva Boys (10-04-2011)


In de algemene ronde van het lidbondentoernooi van de SVB, is het de voetbalvereniging Deva Boys zaterdagmiddag gelukt te winnen van S.V. Zoelen, kampioen van de Commewijne Sportbond. Ze wisten ze met 2-0 te verslaan. Het strijdtoneel voor deze wedstrijd was Nieuw Amsterdam.

Voor Deva Boys is dat een hele prestatie, want de ploeg was in conflict met de Meerzorg Sportbond (MSB) en deed aanvankelijk niet mee met het lidbondentoernooi. Door tussenkomst van de rechter, werd zij alsnog in de gelegenheid gesteld mee te doen. Waardoor er een situatie ontstond waarbij er administratieve zaken moesten worden afgehandeld, zowel bij de MSB alsook bij de SVB. Het gevolg hiervan was dat de ploeg de algemene ronde in zes dagen moest afronden, terwijl andere verenigingen hiervoor drie weken hadden.

De doelpunten werden in de eerste helft gescoord door Djordjo Wijngaarde en Miquel Hill. Volgens trainer Navin Sardjoe van Deva Boys, kon de overwinning beide kanten opgaan. Het veld was namelijk slecht bespeelbaar, waardoor partijen niet hun eigen spel konden spelen. Hij is echter tevreden met de overwinning.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May