Roof en geweld houden burgers en politie bezig
26 Apr 2013, 14:10
foto


Bij een beroving van een supermarkt aan de Sapotillestraat is gistermorgen de kassa meegenomen door de rovers. De politie heeft intussen een verdachte, de 24-jarige F.M., aangehouden aan de Angalampoestraat. Op camerabeelden kon de politie waarnemen dat de verdachte een vuistvuurwapen bij zich had tijdens de roof. Het bedrag dat is buitgemaakt is nog onbekend. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het Bureau Nieuwe Haven.

Kabeldiefstal
Gisternacht hield de politie een 38-jarige man aan, met in zijn bezit 60 meter nieuwe kabels met een grijze kleur. De kabels hebben een afmeting van 2 bij 3 kwadraat. Hij verklaarde aan de politie het spul te hebben gevonden aan de Waterkant. De man blijkt ook illegaal in het land te zijn. De eigenaar van de kabels kan zich wenden tot de politie van Bureau Keizerstraat voor nadere bijzonderheden.

Mishandeling
Een man heeft in januari van dit jaar zware letsels gekregen na mishandeling door drie mannen. Deze mannen staan bekend als hangjongeren, zegt de politievoorlichting. Zij hebben hun latere slachtoffer aangevallen met een tjap, een houwer en een mes. Het slachtoffer heeft daardoor ernstige letsels opgelopen en moest verwezen worden naar de uroloog.

De belagers waren tot nog toe uit handen van de politie gebleven. Op 21 april is een van de verdachten een zekere, H.I. door de politie van Jarikaba aangehouden en in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van mede verdachte K.P. wordt gewerkt.

Kippendief
Zondag heeft een werkgever aangifte gedaan tegen werknemer M.A. alias ‘Mando’ voor het stelen van zijn slachtrijpe kippen. De verdachte werd door de werkgever bij een supermarkt aan het Garnizoenspad aangetroffen toen hij was gestopt om iets te drinken te kopen. In de laadruimte van ‘Mando’ trof de werkgever veertig slachtkippen aan.

De verdachte gaf toe dat hij de kippen had gestolen van zijn werkgever. Mando is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May