Opa Tjin A Djie sr. toernooi nadert climax
26 Apr 2013, 16:05
foto
Niguel Mannes (Foto: STB)


Sergi Calor, Niguel Mannes, Dani Samson en Shivar Ramkalup zijn doorgedrongen tot de halve finale van het "Opa Leo Tjin A Djie sr." tennistoernooi dat dezer dagen op de banen van Oase wordt afgewerkt.

In de J U-14 A klasse wist Dani Samson na een driesetter Joshio Loor te verslaan en zich alzo te plaatsen voor de halve finale. Laatstgenoemde verzette zich kranig, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind. Ook Niguel Mannes had drie sets nodig om zich van Jeremy Ijskes te ontdoen.

J U-12A finalisten
In de J U-12A klasse zijn de finalisten bekend. Ook hier gaven de spelers zich niet zonder slag of stoot gewonnen en had Sanjeev Ramhit drie sets nodig om Giordi Samson van een felbegeerde finaleplek af te houden. Abiel Cheung plaatste zich ten koste van Ahmad Flencis ook voor de finale en zal het zondag opnemen tegen Sanjeev Ramhit.

De meisjes lieten zich niet onbetuigd en vergastten de toeschouwers op een interessante wedstrijd, waarbij Tirza Calor zich de betere toonde van Anviti Adhin en alzo haar finaleplek veilig stelde.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May