Bang A Foe derde in zijn poule
24 Apr 2013, 19:00
foto
Ahmad Flencis


Quinten Bang A Foe heeft in zijn poule beslag gelegd op de derde plaats bij de voortzetting van het Leo Tjin A Djie sr. toernooi. Door de regen vonden 4 van de 9 wedstrijden geen voortgang.

Ahmad Flencis won na een taaie wedstrijd met 4-2; 5-4 van Juwell Ritfeld. Een andere spannende wedstrijd was die tussen Sanjeev Ramhit en Justin Van Nassau. Het begon al meteen spannend in de eerste set en de stand ging van 4-4 naar 4-5 in het voordeel van Justin. Sanjeev ging natuurlijk niet bij de pakken neerzitten en wist de tweede set met redelijk gemak binnen te halen en dwong dus een derde set (super tiebreak) af. De derde set werd een zeer spannende en toffe tiebreak. Sanjeev wist uiteindelijk het laken naar zich te trekken, 12-10. Al met al hebben de jongens een prachtige en sportieve wedstrijd gespeeld.

De laatste wedstrijd voor de middag ging tussen de debutanten Cherymill Bouwe en Amaris Gregory. Het was zeker een leuke wedstrijd om te zien, waarbij de score met 6-3 in het voordeel van Cherymill is geëindigd.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May