NiCoPa rallyrijders bezig met laatste traject
21 Apr 2013, 16:05
foto
De start van de NiCoPa Rally in Nieuw Nickerie.


85 equipes doen mee aan de NiCoPa Rally die zaterdag in Nieuw Nickerie precies om 20.01 uur is begonnen. De rally wordt na dertien uur rijden door de straten van Nickerie, Coronie en Paramaribo in twee dagen tijd, vanmiddag beëindigd in Flamboyantpark. Tot nu toe verloopt alles naar wens.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh mocht het eerste voertuig afvlaggen nadat daarvoor de pagara was afgeschoten door de Lions. Naast fanatieke rallyrijders zijn er ook velen die voor de gezelligheid meedoen en vooral willen genieten van het evenement.

Duizenden mensen waren getuige van de 10e editie van de NiCoPa Rally vanuit het Brassaplein in Nieuw Nickerie. Onder de deelnemers zijn er dertien equipes van Nickerie. De uitzetters zijn Diego Chin A Sen en A.W. Brakke, die de NiCoPa rally 2011 op hun naam wisten schrijven.

Voortraject
Vrijdagmiddag is ook de NiCoPa-vlam op het Brassaplein aangestoken door Joeloemsingh. Daarna hebben de Lions samen met CIC een cook out gehouden. Later op de avond is ook het NiCoPa tennistoernooi afgesloten. De stand tussen SUN en OZON was vrijdag 13-13. De spelcommissie bepaalde dat het team met het hoogste totaal aan punten het toernooi heeft gewonnen. SUN had 189 en OZON 171 punten. SUN is uitgeroepen tot winnaar van het toernooi.

Op de zaterdag middag speelde het voetbalteam van CIC een vriendschappelijke wedstrijd tegen het voetbalteam van het Ziekenhuis. Het Ziekenhuis gaf de voetballers van CIC een 'sportieve pakslaag' van 1-0.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May