Drugsovertreding en geweldpleging houden politie bezig
18 Apr 2013, 14:45
foto


C.M. en S.V. zijn gisteren door de politie van het ressort Centrum aangehouden met in hun bezit een hoeveelheid marihuana. De mannen zaten aan de Dr. Sophie Redmondstraat in een auto, toen zij werden opgemerkt door de politie. Het tweetal had ook SRD 3305 en USD 100 bij zich. C.M. weigerde zijn woonadres door te geven. De drug was verpakt in vier zakken met een gezamenlijk gewicht van 76.8 gram.

De twee verdachten zijn intussen in verzekering gesteld. De recherche unit van het bureau Centrum is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Vrouw beroofd door ex-medewerker
Een ex-werknemer met de roepnaam ‘Bolly’ is de woning van zijn voormalige werkgever binnengedrongen en eiste van haar SRD 50. Toen zij weigerde aan hem dit bedrag af te staan heeft de man haar gewurgd en gesleept naar de badkamer. De ex-arbeider maakte het slachtoffer met geweld haar gouden armband, halsketting, en vijf vingerringen afhandig. Ook een tas met daarin SRD 600 maakte de man buit. Verder ging hij ervandoor met pinpassen, ID-kaart en andere bezittingen van het slachtoffer.

De vrouw liep een snijwond aan haar rechter ringvinger op. Het slachtoffer heeft de man zien wegrijden op een rijwiel, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May