Krishnadath en Defares voor SVB-voorzitterschap
18 Apr 2013, 13:05
foto


John Krishnadath en John Defares hebben zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De kandidatenlijsten zijn vandaag ingediend. De verkiezing vindt op 26 april plaats.

In het kandidaat-bestuur van Krishnadath stellen Waldo Gobardhan, Mankoe, Bilkerdijk, Dayasankar Mathoera, Robby Poetisi en Bernard Abai zich ook kandidaat. De andere lijst onder aanvoering van Defares zijn de kandidaten: Lesley Winter, Anand Pherai, Faizel Abdoelgafoer, Surmin Djojodesari, Steven Alfaisi en Patricia Uiterloo.

Krishnadath overtuigd van overwinning
Het indienen van de kandidatenlijsten is heel rustig verlopen. De groep Krishnadath wordt ondersteund door 22 lidbonden van de SVB. Opvallend is dat op deze lijst vier leden van het huidige bestuur voorkomen, te weten Gobardhan, Mankoe, Bilkerdijk en Mathoera.

Op de lijst Defares springt de naam van Patricia Uiterloo in het oog. Zij is de enige vrouw die zich kandidaat heeft gesteld. Uiterloo heeft jarenlang gevoetbald voor Oema Soso en de nationale damesselectie. Zij zat ook in het bestuur van Oema Soso.

Krishnadath zegt er heilig van overtuigd te zijn dat hij de leiding van de SVB zal overnemen. Hij heeft de ondersteuning van de meerderheid toegezegd gekregen.
"Natuurlijk hou je rekening met een aantal zaken dat zich op die dag kan afspelen, maar het ziet er goed uit voor ons", zegt Krishnadath.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May