Politie doet meerdere aanhoudingen
17 Apr 2013, 15:22
foto


De politie is met het doen van meerdere aanhoudingen in de afgelopen dagen, een stap dichterbij het oplossen van verschillende gevallen van beroving, diefstal, mishandeling en moord.

De 24-jarige S.R. alias ‘Ser’ is gisteren aangehouden door het Arrestatie Team en overgedragen aan de recherche van het politie bureau Nieuwe-Haven. S.R. werd opgespoord in verband met een inbraak gepleegd aan de Hofstraat.

Gisteren is ook de 27-jarige N.S. alias ‘Mark’ aangehouden en wel door de politie van het ressort Nieuwe-Haven. Hij is aan de recherche van deze post overgedragen. N.S. heeft samen met twee andere mannen, J.M. alias ‘Dompu’ meerdere kapwonden toegebracht. De mededaders zijn ook opgesloten.

Zondag was het de 22-jarige W.M. alias ’Daddy’ die door een politie opsporingseenheid is aangehouden en overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt. Hij was vermoedelijk betrokken bij een gewapende roofoverval in een winkel aan de Boniestraat. Zijn comparanten W.P. , S. A en J.D. zijn reeds eerder aangehouden, zegt de voorlichting van politie.

Ook moordverdachte
De 30-jarige R.L. alias ‘Domme’, ‘Donko’ of ‘Mano’ is op maandag door een opsporingseenheid van de politie aangehouden en overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt. R.L. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het om het leven brengen van een man op het complex van een pompstation aan de Anamoestraat. Ook wordt hij in verband gebracht met een gewapende bankoverval gepleegd bij het filiaal van de Landbouwbank te Lelydorp en een inbraak bij het filiaal van de RBC bank aan de Nickeriestraat.

Er zijn reeds drie comparanten van R.L. aangehouden en opgesloten, zegt de politievoorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May