Meeste bus- en boothouders intussen uitbetaald
15 Apr 2013, 17:00
foto
Kenneth Themen, voorzitter van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname, bij het 'regeringsgebouw'. (Foto: Raoul Lith)


De meeste leden aangesloten bij de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS) zijn intussen uitbetaald. Een deel moet het geld nog ontvangen. Waarschijnlijk gebeurt dat vandaag nog. Dit bleek tijdens een onderhoud dat vicepresident Robert Ameerali vanmiddag had met Kenneth Themen, voorzitter van de OBS.

Themen zei na afloop van het gesprek aan journalisten dat duizenden leerlingen en honderden leerkrachten niet zijn vervoerd. Hij vindt het ook jammer dat het zover is gekomen. "Ik kreeg het verwijt van de vicepresident dat ik hem had kunnen bellen", deelde Themen mee. Hij vindt echter dat de bus- en boothouders betaald moeten worden voor het verrichte werk. Als er iets niet in orde is, moet de overheid contact maken.

Vandaag is ruim tachtig procent van de leerlingen en leerkrachten niet vervoerd door leden van de OBS. Morgen zal hierin verandering komen, aangezien de meesten nu het geld wel hebben ontvangen. Themen zegt verder te zullen afstemmen met zijn leden om na te trekken wat de actuele stand van zaken is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May