Slachtoffer gehoord in diefstal en verkrachtingszaak
11 Apr 2013, 22:30
foto


De verdachten Rabindernath B. (19) en Romario W. (20) zouden zich schuldig gemaakt hebben aan diefstal middels geweldpleging en verkrachting. Zij worden ervan verdacht hun werkgeefster vastgebonden te hebben en plakten haar gezicht dicht met tape. Beide verdachten verweten elkaar op de zitting vandaag de seksuele handelingen gepleegd te hebben. Zij bekenden de beroving.

Het slachtoffer verklaarde dat zij op die bewuste dag alleen in de winkel was. Haar man en twee kinderen waren dezelfde dag naar China vertrokken. De verdachten werkten al langer dan een jaar voor de familie. Zij kwamen de zaak binnen en waren ongemaskerd. Uit haar kamer namen zij US$ 500 en SRD 1000 mee. Beiden stopten eerst hun vingers in haar vagina. “Eerst was het Rabindernath en daarna Romario. Ik zag ze niet, maar ik herkende hun stemmen wel. Na de verkrachting voelde ik mij helemaal zwak”, zei het slachtoffer.

Met voorbedachte rade
Rabindernath B. ontkent gepenetreerd te hebben. “We hebben de beroving gepleegd en het was niet de bedoeling om andere dingen te doen. Dat heeft Romario gedaan. Haar ogen waren dichtgeplakt en zij kon niet zien. Daarnaast verstaat zij geen Nederlands of Sranan. Dus kon zij ons ook niet verstaan. Ik heb haar kleren weer naar beneden voor haar getrokken en heb de tape verwijderd. Ik heb er spijt van”. Hij ontkende haar seksueel te hebben gemolesteerd.

Romario W. verklaarde dat hij het slachtoffer wilde helpen. Ik heb de tape verwijderd, zodat zij kon ademen. Rabindernath B. heeft haar gevingerd”, verklaarde Romario W. Het slachtoffer merkte op dat Romario W. haar gezicht dichtgeplakt had. Ze heeft niet gemerkt dat hij haar wilde redden. Ook gaf zij aan dat de verdachten de beroving gepland hadden, omdat alle gereedschap klaar lag in een tas. De daders noemden elkaar Faya (Romario W.) en Bigi (Rabindernath B.). Op 9 mei zullen de verdachten gehoord worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May