Ingezonden: SLM niet vergelijken met grote concurrenten
08 Apr 2013, 02:00
foto


Als frequent gebruiker van onze vliegverbindingen zou ik graag kort willen reageren op de enorme vertragingen van de SLM in de afgelopen week.
De SLM heeft slechts drie kisten waarmee zij haar totale internationale routes moet onderhouden. Dit is zonder meer de basis voor de vertragingen waarmee wij reizigers van tijd tot tijd te maken krijgen.

De afgelopen week zat ik ook in de groep die één en anderen twee dagen gestrand waren te Belem. Waar ik mij dan enorm druk om kan maken is dat velen geneigd zijn de SLM te vergelijken met hele grote concurrenten die vaak niet tientallen maar meestal honderden toestellen ter beschikking hebben. Dan is het hotel niet goed, dan is het eten in het hotel niet goed terwijl ze vaak voor de duur van hun verblijf in nog mindere hotels gezeten hebben!!!

Op mijn trips naar Brazilië trek ik meestal verder het land in en vertragingen met de grote jongens zijn dan inderdaad eerder uitzondering dan regel, maar toch blijf ik de SLM een warm hart toedragen! Het gevoel om 'onze kist aan de gate te zien staan, is geweldig. De service aan board van onze toestellen is subliem en vele malen beter dan menig grote concurrent. Laten wij a.u.b. realistisch blijven en in gedachten houden dat je met 500.000 inwoners geen vloot met tientallen vliegtuigen kan exploiteren. Ik heb met kerst noodgedwongen DAE gevlogen en dat drama zal ik u besparen!!

Bij belangrijke afspraken boek ik bewust een vlucht eerder om eventualiteiten op te vangen dus misschien dat u dat ook kunt.
Ga zo door SLM mijn steun heb je en ook als ik 1-2 dagen vertraging heb stap ik lachend het vliegtuig in wetende dat er alles aan gedaan is om onze veiligheid te waarborgen.

Steven Dinmohamed
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May