PL start verkiezingstraject in Koewarasan
07 Apr 2013, 11:30
foto




Met de gebruikelijke podiumtaal over “krab’-dagu’s, awari en valse profeten” heeft PL-voorzitter Paul Somohardjo gisteren een partij- en ontwikkelingscentrum te Koewarasan serie C geopend. Hij heeft alle leden en sympathisanten opgeroepen om nog harder dan voorheen te werken en de partij tot grotere hoogten te brengen.

De massameeting van 4 mei wordt een test case voor Somohardjo’s PL. “Dan zult u zichzelf ervan kunnen overtuigen dat deze partij niet klein is!” Terugblikkend op de vorige verkiezingen zei Somohardjo dat de één van de zetels van de Volksalliantie in Wanica te danken is aan de ruim 10.000 stemmen van Raymond Sapoen en Martha Djojosoeparto. “Dat de partij het beheer heeft over een aantal ministeries betekent niet automatische dat de stemmen daarmee binnenkomen.”

Minister van Binnenlandse Zaken, Soewarto Moestadja, is eveneens overtuigd van de kracht van de partij in het ressort. Hij verwacht dat bij de verkiezingen in 2015 de Volksalliantie opnieuw in het regeercentrum komt. In zijn bijdrage tijdens het evenement zei de voorman van de PL dat de partij in de afgelopen tien jaar heeft bijgedragen aan de arbeidsrust en een goede monetaire stabiliteit. “Nu is het echter tijd om een stapje verder te gaan. Als we de voedselschuur van de Caricom willen worden, dan zullen we daarvoor de eerste stappen moeten doen.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May