Rick Ross verschijnt eindelijk op persconferentie
06 Apr 2013, 13:43
foto
De Amerikaanse rapper Rick Ross met fans. Romeo Bravo doet nog de laatste mededelingen. (Foto: René Gompers)


Eindelijk kan Rick Ross zijn beloofde persconferentie houden. Gisteren werd deze afgeblazen omdat de rapper nog niet in het land was. Vanmorgen negen uur was hij te moe om in de camera's te kijken. Om elf uur lukte het ook niet, waardoor showorganisator Romeo Bravo (Ronnie Brunswijk) de pers alvast te woord stond. Om 13:00 uur zou hij echt verschijnen, verzekerde de organisatie. Deze keer kwam de voorspelling uit.

De Amerikaanse rapper verontschuldigde zich ook voor het ongerief, waar hij niet veel aan kon doen. Caribbean Airlines had een vertraging waardoor hij pas vier uur in de ochtend landde op de luchthaven in plaats van iets na middernacht. Ross merkte op dat hij zich publiekelijk heeft verontschuldigd over de tekst in zijn lied waar vrouwen aanstoot aan genomen hebben. Het was niet zijn bedoeling om vrouwen te beledigen.

De rapper ontkent ook iets te maken te hebben met satanisme. Hij zei blij te zijn met zijn komst naar Suriname. Hij laat zijn optreden vastleggen en zal het land promoten in Amerika, antwoordde hij op een vraag. Hij beloofde het publiek niet teleur te zullen stellen vanavond tijdens zijn optreden. Rick Ross zal een show van een uur tot anderhalf geven. Deze zal later op tv vertoond worden. Aanvankelijk zei Brunswijk dat deze live te zien zou zijn, maar deze mededeling werd herroepen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May