Rick Ross laat flink op zich wachten
06 Apr 2013, 11:23
foto
Een deel van de balende mediamensen in de Royal Ballroom van Hotel Torarica.


De persconferentie van de rapper Rick Ross is na drie keer uitgesteld te zijn nog steeds niet begonnen. Aanvankelijk was de persconferentie gisteren gepland, maar de artiest is vanochtend rond vier uur aangekomen op de Johan Pengel luchthaven. Het vliegtuig had een vertraging.

Journalisten wachten vandaag al ruim twee uur op de artiest. De persconferentie werd gisteren verschoven naar negen uur vanmorgen in de Ballroom van Hotel Torarica. Opnieuw kregen de journalisten te horen dat Rick Ross nog niet 'ready' was. De bijeenkomst met de pers werd verschoven naar 11 uur, maar twintig minuten later is er nog geen beweging te merken.

Enkele journalisten overwegen te vertrekken na het zoveelste verzoek van de organistaie om 'nog even' geduld te betrachten. De aanvangstijd wordt maar steeds verder verschoven. Er is ook entourage van organisator Ronnie Brunswijk aanwezig. Brunswijk is om 11:22 uur binnengekomen. Hij zal ook spreken tijdens de persconferentie.

De artiest is vanmorgen om 7 uur aangekomen in het hotel. De organisatie belooft een wervelende show vanavond in het André Kamperveen stadion. "Het is een historische dag. Het is voor het eerst dat een hardcore rapper zal optreden in ons land", zegt Velasco 'mc Laco' Aalstein. "De man zit op het toppunt van zijn carriere en zit nu in Suriname."

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May