SLM voert vertraagde Miami-vlucht vanavond uit
03 Apr 2013, 16:16
foto


Door het niet tijdig nakomen van gemaakte afspraken via de broker ACMI 24 kon gisteravond op het laatste moment de vlucht Miami-Paramaribo-Georgetown-Miami niet uitgevoerd worden. Deze vlucht moest vertraagd worden naar vanavond. "Dit verwijtbaar handelen van ACMI 24 heeft veel ongerief veroorzaakt voor de SLM en haar passagiers en heeft derhalve de SLM veel schade toegebracht", zegt de maatschappij in een persbericht.


Vanaf gistermiddag is de Boeing 737-300 weer inzetbaar op de regionale routes. Het vliegtuig is om 22:00 uur weer ingezet om de gestrande passagiers successievelijk naar hun bestemming te vervoeren. De SLM zegt alles in het werk gesteld te hebben om het reguliere schema met ingehuurde capaciteit uit te voeren.

Met de inzet van het eigen toestel en de ingehuurde machines is het vanaf donderdag 4 april mogelijk het reguliere schema normaal uit te voeren, deelt de SLM mee. Het bedrijf zegt alles wat binnen zijn vermogen mogelijk is, gedaan is om het ontstane ongerief tot een minimum te beperken en biedt aan alle gedupeerde passagiers zijn welgemeende verontschuldigingen aan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May