Ook bisschop Ritfeld waarschuwt voor komst Rick Ross
29 Mar 2013, 20:20
foto
De rapper Rick Ross (foto: website Rick Ross)


"Ouders, let op uw kinderen. Kijk waar zij naar toe gaan. Ik heb gehoord dat een artiest naar Suriname komt, die Satan dient. Let op de jeugd", zei bisschop Emile Ritfeld gelijk na de dienst op Goede Vrijdag vanmiddag in de Grote Stadskerk. Deze dienst rond het stervensuur van Jezus Christus werd rechtstreeks uitgezonden door Televisie Apintie.

Bisschop Steve Meye van de Vereniging van Volle Evangelie- en Pinkstergemeente en Bedieningen in Suriname (VVEPS) heeft donderdag op een persconferentie gewaarschuwd voor de komst van Amerikaanse rapper Rick Ross. Hij heeft nu ook ondersteuning gekregen van onverwachte hoek. Meye zei dat als deze artiest toch hier komt er groot onheil over Suriname zal komen.

Ritfeld merkte op dat Jezus Christus de enige weg is naar God. Mensen met satanische invloeden zullen volgens de geestelijke proberen jongeren op een verkeerd spoor te brengen. Daarom richtte de bisschop zich na de dienst rechtstreeks tot ouders en opvoeders. Ook tijdens de dienst haalde hij aan dat er gevaren zijn waarop gelet moet worden.

Ronnie Brunswijk (Romeo Bravo) is de grote man achter de organisatie die Rick Ross naar Suriname brengt. De artiest en zijn groep hebben al een voorschot gekregen en hebben hun visa op zak. Meye vindt dat de regering de komst stop moet zetten. Hij merkte op dat ook president Desi Bouterse zich bezorgd maakt over de komst van de artiest.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May