Burger schakelt politie in om 'sluipende dief' aan te houden
29 Mar 2013, 13:00
foto


Een oplettende burger zag vanochtend een crimineel uit een trens wegsluipen en schakelde de politie in. Kort te voren was John L. samen met een andere verdachte een woning aan de Brokopondolaan binnengedrongen. De man die zich in de woning bevond, werd met een vuistvuurwapen bedreigd en gekneveld. Uit het huis is een geldbedrag gestolen.

John L. en de andere binnendringer waren met een auto op de plaats van het misdrijf gegaan. Het voertuig werd door een derde man bestuurd. Die autobestuurder is weggereden met achterlating van zijn twee makkers. Hij had vermoedelijk door dat de politie in aantocht was.

John L. en de andere man renden toen verschillende richtingen op. John L. sprong op een gegeven moment een dicht begroeide trens in om uit handen van de politie te blijven. Toen hij na enige tijd uit de trens sloop, werd hij gezien door een burger die de politie in kennis stelde. John L. is aangehouden. Hij had een deel van het geld en een vuistvuurwapen met scherpe patronen in zijn bezit. De politie voorlichting meldt dat gewerkt wordt aan de aanhouding van zijn twee makkers.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May