Brandstichting, diefstal en verkeersovertredingen
26 Mar 2013, 16:45
foto


Brandstichting aan de Toenalaan
Vanochtend heeft een onbekende persoon brand gesticht bij een woning aan de Toenalaan. Het huis is vermoedelijk tegen de achtergevel met benzine besprenkeld, waarna de brand is gesticht. De huisbewoner werd op tijd wakker en wist het vuur te doven. De achtergevel heeft schroeischade opgelopen.

De zaak is in onderzoek bij de recherche van bureau Geyersvlijt.

Mobiele telefoontoestellen in beslag genomen
De politie van het politiebureau Centrum heeft de afgelopen week een aantal nieuwe en reeds gebruikte mobiele telefoontoestellen van verschillende merken in beslag genomen. Deze toestellen werden onder de Centrale Markt verkocht. De verkopers konden niet aangeven hoe zij aan de toestellen waren gekomen. Het vermoeden bestaat dat deze toestellen van misdrijf afkomstig zijn.

Belanghebbenden, in het bijzonder degenen wiens cellulair toestellen niet lang terug gestolen zijn, mogen ter bezichtiging van de toestellen contact maken met de politie van het bureau Centrum.

22 personen betrapt op rijden zonder rijbewijs
Het politieressort Nieuwe-Haven heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 maart 22 personen betrapt op het besturen van een auto zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. 1 van deze overtreders reed ook nog onder invloed van alcohol. 10 andere personen bleken hun auto’s niet verzekerd te hebben.

De controle op de weg werd gehouden in verband met operatie ‘Tigri barba’, zegt de voorlichting van politie.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May