Ingezonden: Decadentie in zaak Yunus
25 Mar 2013, 02:30
foto


Nederland tracht zijn immorele opvoedingsbenadering op te dringen aan andere volkeren en wel onder het mom van democratie en vrijheid. Dit blijkt overduidelijk weer in de case Yunus, het Turkse kind dat weggehaald is van de biologische moeder en geplaatst bij een lesbisch paar. Wat er ook mag gebeuren, de Staat heeft mijns inziens het recht niet om een kind tegen de wil van de biologische moeder in weg te halen. Vooral omdat er hier geen sprake is van psychische onevenwichtigheid van de moeder. Laat mij toch er van uitgaan dat de Staat wel zich de bevoegdheid mag toemeten middels wetgeving om kinderen weg te halen van ouders met de bedoeling deze te beschermen tegen ontoelaatbaar gedrag van die ouders, dan nog vind ik dat zulks dient te gebeuren met volledig betrokkenheid van die ouders.

In het geval Yunus rijdt de Staat Nederland duidelijk een scheve schaats. Waarom zeg ik dat? Omdat de Staat Yunus geplaatst heeft bij een koppel dat volgens de norm van de omgekeerde wereld gevormd is. Twee vrouwen kunnen in een normale wereld geen seksueel gerelateerde partnerschap aangaan. Nog erbij doet de ene vrouw zich voor als te zijn de man. Dit moet als reinste rotzooi gezien worden. Het zijn psychisch gestoorden die dit soort opvattingen op na houden. De Staat die dit soort onhoorbare gedragingen accepteert of zelf legaliseert is mijns inziens ook tegen de natuurlijke wetmatigheid,in casu de man vrouw relatie. Het kind Yunus dat uit Turkse ouders geboren is, heeft als geloof de Islam. En gelukkig is het zo dat dit geloof het homo partnerschap resoluut afwijst.

Dat de Staat Nederland ervoor kiest om Yunus te plaatsen bij een Lesbisch koppel, betekent dit per definitie dat men een fundament van de Islam aanraakt. Tegen die achtergrond moet u de reactie van de Turkse Staat tegen dit absurde handeling van Nederland zien. Premier Erdogan heeft met niet mist te verstane woorden dit immorele gedrag van Nederland aan de kaak gesteld tijdens diens bezoek aan Den Haag. Turkije gaat terecht er vanuit dat Nederland met het plaatsen van Yunus bij een Lesbisch koppel, dat er een aanval gepleegd wordt op de cultuur van de Turken. De coulante en coöperatieve opstelling van Erdogan werd met arrogantie van de tafel geveegd door Premier Rutte van Nederland. De Turkse Premier heeft voorgesteld het kind weg te halen van het lesbische koppel en terug te geven aan de biologische moeder of ten minste bij een normale gezin (man en vrouw) onder te brengen. "Nee, dat gebeurt niet en alleen Nederland kan dat besluit nemen", zei de regeringsleider van Nederland op het oplossingsvoorstel van Erdogan.

Nederland is duidelijk het voorbeeld van de omgekeerde wereld.
Ik zie ook tendensen van de omgekeerde wereld in Suriname en ik maak mij erg zorgen daarover. Normen en waarden krijgen de omgekeerde verklaring of betekenis. Bijvoorbeeld. Leugen is waar. Goed is slecht en eerlijkheid is oneerlijkheid enzovoort.

Berte Eersteling
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May