Robinhood wint in eigen huis van Leo Victor
23 Mar 2013, 21:50

Landskampioen Robinhood, die vorige week een 4-0 overwinning boekte op Boskamp, heeft zaterdagmiddag ook de ploeg van Leo Victor aan zijn zegekar weten te binden. Robinhood won in zijn eigen stadion met 2-1 van Leo Victor. Al aan het begin van de wedstrijd was het duidelijk was het te merken dat Robinhood zijn winnende trend wil voortzetten.

Leo Victor werd vanaf het begin onder druk gezet. Toch zou het tot vrij diep in de eerste helft duren voordat Robinhood op een 1-0 voorsprong zou komen. Leo Victor vocht zich terug in de wedstrijd en uit een mooie combinatie in het strafschopgebied van de rood-groene formatie, wisten de Leeuwen de gelijkmaker te scoren. Tot het eind van de eerste helft bleef Robinhood het spel domineren, maar vergat te scoren.

Leo Victor laat kansen liggen
In de tweede helft zagen we een ander beeld. Het was het juist de ploeg van Leo Victor, die tijdens de rust zaken goed had doorgesproken en daarom domineerde. Keer op keer kreeg Leo Victor goede kansen om uit te lopen, maar ook nu faalden de aanvallers. Het publiek had verwacht dat de wedstrijd gelijk zou eindigen. Maar Rochini Fer dacht er anders over. Vanuit een afstand verraste hij de doelverdediger van Leo Victor en bracht zijn ploeg op 2-1 voorsprong. Leo Victor probeerde nog er wat van te maken, maar de achterhoede van Robinhood grendelde alles dicht. De speler uit Nigeria, Sunday, bracht zijn ploeg in verlegenheid door tegen de rode kaart aan te kijken. Leo Victor mag van geluk spreken dat er nog maar weinig speelminuten over waren in de wedstrijd. Robinhood gaat dus met de volle winst ervandoor.

De SVB Digicel Hoofdklasse wordt zondag met twee wedstrijden voortgezet.
Om 16.30 komen in Moengo tegen elkaar uit SV Notch-Inter Moengo Tapoe.